Het beste uit de Zee met een goed glas wijn van Wijnen Vansteenkiste

Het beste uit de Zee combineren met Wijnen Vansteenkiste

07/10/2023 - 14:11

Het beste uit de Zee combineren met WijnenWijnen Vansteenkiste Mas Karolina Het beste uit de Zee combineren met WijnenHet beste uit de Zee combineren met WijnenWijnen Vansteenkiste champagne GlavierHet beste uit Zee combineren met WijnenHet beste uit de Zee combineren met WijnenHet beste uit de Zee combineren met WijnenWijnen Vansteenkiste Mas Karolina Wijnen Vansteenkiste Mas Karolina Het beste uit de Zee combineren met Wijnen

Witte wijn en zeevruchten : Ideale combinatie. Maar wat drink je best bij deze lekkernijen uit de Zee ?

https://www.dekust.be/nl/zeevansmaak/north-sea-chefs

De algemene regel is natuurlijk witte wijn. Maar let op, de bereidingswijze is van groot belang bij uw wijnkeuze.

Koude visschotel met gerookte vis en koude sauzen : witte, droge en verfrissende wijn.

Warme visbereidingen met lichte saus : ideaal met witte, ietwat vollere maar toch verfrissende wijn.

Gegrilde vis met kruidige sauzen : kruidige witte, droge wijn ofwel jonge rode wijn met weinig tannines.

Het beste uit de Zee combineren met Wijnen Vansteenkiste
Het beste uit de Zee combineren met Wijnen Vansteenkiste
Het beste uit de Zee combineren met Wijnen Vansteenkiste
Het beste uit de Zee combineren met Wijnen Vansteenkiste
Het beste uit de Zee combineren met Wijnen Vansteenkiste
Het beste uit de Zee combineren met Wijnen Vansteenkiste
Het beste uit de Zee combineren met Wijnen Vansteenkiste