Supporter in stijl....en met een goed glas !

19/06/2018 - 21:42

Supporter in stijl....en met een goed glas !Supporter in stijl....en met een goed glas !Supporter in stijl....en met een goed glas !Supporter in stijl....en met een goed glas !Supporter in stijl....en met een goed glas !Supporter in stijl....en met een goed glas !Supporter in stijl....en met een goed glas !

Frieten op zichzelf is natuurlijk heerlijk, maar als je er iets bij drinkt dan versterken de smaken elkaar. Daardoor is de ervaring van het drinken en de frietjes nog lekkerder. Lees daarom deze heerlijke combi’s:

1. Frieten met champagne

Eet je gewoon normale friet met ketchup? Probeer daar dan champagne bij. Het mooie zuurtje van de champagne past perfect bij het lekkere zoutje van een perfect frietje. Deze combinatie brengt je gewoon in de hemel. Champagne Glavier is beschikbaar voor bij uw puntzak...

2. Chili friet met tempranillo

Doe je een beetje chili saus met kaas over je frieten ? Probeer daar dan een Spaanse rode Tempranillo, Torre de Barreda. De hinten van bessen, pruimen en beetje cassis brengen het hete van de chilisaus in balans.

3. Popcorn + Chardonnay

Bij een avondje voetbal kan popcorn niet ontbreken. Chardonnay is perfect om bij popcorn te drinken. Popcorn zorgt ervoor dat de aromatische smaken van de Chardonnay naar voren komen. Evenals dat de Chardonnay er voor zal zorgen dat de smaak van popcorn tot zijn recht komt. Een grote smaakexplosie dus. Probeer Schoone Gevel of Domaine De Mairan uit Languedoc. Sensatie verzekerd.

4. Pizza + Montepulciano d'Abruzzo

Pizza en wijn, wat wil een mens nog meer? Een pizza is goed te combineren met een wat zuurdere rode wijn, zoals de Italiaanse Sangiovese of een Grenache uit Roussillon, Mas Karolina. Deze wijnen zijn fris en wat fruitig. Deze smaken zorgen voor een levendige smaak en maken het een perfecte match.

5. Doritos + Rosé

Rosé verfrist en zorgt voor voldoende afwisseling tussen zout, zuur, paprika, kruiden, .... Een goede rosé nodig ? Probeer onze Saint-Chinian of Cabrières.

Veel supporter-plezier .... met een schitterend glas wijn en zeker zonder b.... :)

Witte, rosé of rode wijn ? Het wordt sowieso een voetbalfestijn !

Contacteer ons vandaag nog !